Hoppa till huvudinnehåll

Aktuellt

 
Att leda för digital utveckling

Kraft att förändra handlar om att ledningen faktiskt ska våga gå före och visa vägen för organisationen. Det gäller att ta ut riktningen och etablera en tydlig målbild om hur ni ska ha det i organisationen, hur ni ska utveckla affären, utveckla medarbetare och skapa framgångsrika kunder. Det handlar om att ta tag i alla avvikelser, allt från kvalitet och ledarskap till beteenden. Lean är en ledarskaps- och affärsfilosofi, inte en verktygslåda.

Hållbar produktion med kraft från Lean och digitalisering

Digitaliseringen ger oss nu nya, kraftfulla verktyg för att fortsätta automatiseringsarbetet i både fysiska och administrativa processer. Det handlar om uppkopplade processer, maskiner och utrustningar som ger oss tillgång till stora datamängder, data som sedan hjälper oss att ytterligare utveckla våra processer. Hur detta hänger ihop i en helhet får vi en inblick i vid detta seminarium med Scanias Lars-Henrik Jörnving.

Stor industrietablering i Eskilstuna - MITC del av etableringsprocessen

text och bild från https://news.cision.com/se/eskilstuna-logistik-och-etablering-ab/r/seni…

Shenzhen Senior Technology Material (Senior) investerar 2,5 miljarder kronor fram till 2025 i en industrianläggning i Eskilstuna, en etablering som förväntas skapa förutsättningar för mellan 500–600 arbetstillfällen.

Vägen till lönsam produktion - 23:e mars

Igår gjordes en djupdykning i hur den lönsamma produktionen skapas. Vi bjöds på skarpa exempel med kommentarer från integratörer och tillverkande bolag. 

Missade du eventet men är intresserad att se det i efterhand? kontakta martin.berggren@mitc.se
 

Gårdagens agenda

• Varför tycker vi att detta är viktigt?
Niklas Olsson, MITC och Björn Langbeck, Tillväxtverket