Hoppa till huvudinnehåll

Informationsträff - Kvinnna i Industrin

Programmet Tillväxtmotorn Kvinna i Industrin har sedan 2018 stärkt kvinnor i ledande befattning i industriföretag, med stor succé.

Nu kommer äntligen programmet till Västmanland! Vi bjuder in kvinnor i små och medelstora industri- och teknikföretag till en informationsträff där vi berättar mer om programmets upplägg och innehåll. Förhoppningen är att just du vill vara med och göra din egen utvecklingsresa!

Du är välkommen att delta på vår informationsträff den 18 maj, digitalt eller IRL. Vi följer aktuella Covid-19 restriktioner.

Välkommen med din anmälan

När : 18:e maj 2021
Tid : 09.00 – 11.00
Var : Hotel Plaza i Västerås


Programmet drivs av TransMission i samarbete med Fordonskomponentgruppen. 
Programmodellen baseras på Mälardalens högskolas framgångsrika program Tillväxtmotorn.
TransMission är en regional kraftsamling för att stärka befintliga och potentiella underleverantörer till fordonsindustrin. MITC, Mälardalens högskola, Alfred Nobel Science Park och Örebro universitet är parter i projektet som finansieras av EUs Regionala Fond, Tillväxtverket och Regionen. Arbetet stöttas av Fordonskomponentgruppen och RISE IVF.


Tillväxtmotorn är ett unikt program som Mälardalens Högskola har drivit i många år med fokus på små och med-elstora företag. Fler än 350 VD:ar från olika branscher har gått programmet. Vi träffas i grupp en gång i månaden under drygt 1 år för att få ny kunskap och för att kunna lyfta egna frågor i en förtrolig miljö.

Formulär
Anmälningsuppgifter
Jag önskar delta

Du anmäler dig till ett event finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden, dina anmälningsuppgifter och ditt deltagande redovisas för Europeiska regionala utvecklingsfonden efter eventet.

Swedish