Skip to main content

Aktuellt

Teknikworkshop: Karakuri IoT

MITC är värd för detta event

Karakuri IoT (Internet of Things) är ett nytt förhållningssätt till att införa digitalisering och smart industri i industrins företag. Karakuri IoT sätter människan i centrum och utgår från de behov som människan i systemet upplever.

Informationsträff - Kvinnna i Industrin

Programmet Tillväxtmotorn Kvinna i Industrin har sedan 2018 stärkt kvinnor i ledande befattning i industriföretag, med stor succé.

Nu kommer äntligen programmet till Västmanland! Vi bjuder in kvinnor i små och medelstora industri- och teknikföretag till en informationsträff där vi berättar mer om programmets upplägg och innehåll. Förhoppningen är att just du vill vara med och göra din egen utvecklingsresa!

Du är välkommen att delta på vår informationsträff den 18 maj, digitalt eller IRL. Vi följer aktuella Covid-19 restriktioner.

Välkommen med din anmälan

Vad krävs för en lyckad automatisering?

Det finns många fördelar och stora vinster att göra med automatiserade processer. Det kan handla om bättre arbetsmiljö, ökad produktivitet, högre konverteringsgrad och tidsbesparingar. Automation kan också ge möjlighet till ökad flexibilitet vilket gör det möjligt att ta fler typer av affärer.

Det gäller att tänka igenom satsningen noga för den skall bli bra och ge önskade effekter. Ta chansen att tillsammans med våra experter och coacher lära mer om hur möjligheterna med automation kan utveckla ert företag.