Seminarium på Volvo CE - Framtidens produkt- och produktionsutvecklare

MITC, Mälardalens högskola och Innofacture industriforskarskola genomför tillsammans ett antal seminarier på temat framtidens produkt- & produktionsutvecklare ute hos våra partnerföretag. Senast var vi på LEAX Mekaniska i Köping, och denna gång är det Volvo Construction Equipment i Eskilstuna som står värd.

Seminariet med temat framtidens produktionsutvecklare är framtaget för att belysa vilka förändringar, krav och trender som påverkar hur ett produktionssystem kommer utvecklas i framtiden. För att på bästa sätt kunna tillgängliggöra denna information så kommer varje träff innehålla två till tre presentationer av industridoktorander, alltså individer som dels forskar inom ämnet, men även har en anställning och roll i industrin. Utöver detta kommer en rundvandring i produktionen erbjudas.

Agenda:

13.00   Inledning - Daniel Gåsvaer (MITC) & Josef Lännerström (Volvo Construction Equipment)
13.20   Människa och industrirobot i nära samverkan – framtidens automation – Fredrik Ore (Industridoktorand, Scania)
13.40   Hur kan organisationer lära sig av sina projekt? – Förutsättningar och hinder för att förbättra organisationers produktutvecklingsförmåga - Catarina Bojesson (Industridoktorand, Bombardier)
14.00   Kaffe
14.15   Rundvandring i produktion
15.00   Avslut

Datum & tid: tisdagen den 9 maj kl 13.00-15.00
Plats: Volvo CE, Huvudporten, Munktellvägen 1, Eskilstuna. VIKTIGT! kom i tid då vi samlas vid porten och går in gemensamt.
Anmälan: senast 12:00 den 5 maj via formuläret nedan.
Datum: 
tisdag, 9 maj, 2017 - 13:00 till 15:00
ANMÄLAN